Voor alle hondenzaken v.w.b. gezondheid etc. maken wij al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Dierenkliniek Landgraaf. Zij staan altijd voor ons klaar.

Dierenkliniek Landgraaf bestaat uit twee vestigingen; een kliniek in Landgraaf en een kliniek te Kamp-Lintfort in Duitsland.
Zij verrichten alle 1ste lijns diergeneeskunde en 2de lijns diergeneeskunde op het gebied van echografie, orthopedie en tandheelkunde.

Zij beschikken over een ervaren team van dierenartsen en assistentes en zij werken allen met hart voor dieren op een hoog kwalitatief diergeneeskundig niveau waarbij wij en onze huisdieren steeds centraal staan. Zij volgen regelmatig nascholingen in Nederland als in het buitenland, waardoor hun kennis en praktische ervaringen steeds up-to-date is.

Dierenkliniek Landgraaf is een modern uitgeruste kliniek waardoor de meeste onderzoeken, behandelingen en operaties door hun zelf kunnen worden uitgevoerd.

Zij onderhouden goede contacten met dierenarts-specialisten in Nederland, België en Duitsland zodat ze ons en onze huisdieren het best mogelijk van dienst kunnen zijn.